Letiní festival KAVKAZ V KLADNĚ SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Letní festival
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Mladí hokejisté ze Slaného zvítězili v kampani Puky pomáhají

Úterý, 5. prosince 2023 08:04

Kampaň Puky pomáhají zná vítěze soutěže o ceny za deset milionů korun. HK Lev Slaný, konrétně mladí hokejisté jsou mezi nimi a mohou se těšit na výhru . Dostanou 120 000 korun, nové dresy i kvalifikaci na turnaj včetně ubytování a stravy. O výhru se jim svými hlasy postarali zákazníci prodejen řetězce Kaufland, který kampaň ve spolupráci s Českým hokejem a automobilkou Škoda Auto připravil.

Hokejová mládež HK Lev Slaný se díky podpoře z kampaně Puky pomáhají může těšit na lepší podmínky svého oblíbeného sportu. Díky kampani se do klubu dostala podpora za statisíce korun. Kromě věcných odměn se mohou mladí hokejisté těšit z účasti na turnaji mezi regiony – klub díky tomu může upevnit svoji vazbu na veřejnost ve svém blízkém okolí a dát o sobě vědět i rodičům, kteří dosud o možnosti nechat svoje děti hrát hokej poblíž jejich bydliště neměli tušení.

„Pro nás má tato kampaň obrovský dopad. Příspěvek určitě uleví nejen klubu, ale i rodičům a dětem výhra přinesla velkou radost. Pomůže nám to dostat se na regionální turnaj a dostaneme možnost srovnat se s ostatními teamy,“ popisuje trenér hokejové mládeže HK Lev Slaný David Štechmüller.

Slaný se umístil na prvním místě ve svém regionu. Podpora ale také poputuje do klubů HC Benátky a HC Junior Mělník. Šeky a poukázky na ceny budou pořadatelé předávat vítězům v následujících týdnech. Finálové turnaje, kde se malí hokejisté mimo jiné osobně setkají se svými dospělými vzory, se pak uskuteční na konci března a začátkem dubna 2024.

„Kaufland je hrdým partnerem ženské, mužské i paralympijské reprezentace a také hokejové extraligy. Žádný z těchto vrcholů českého hokeje by ale nemohl existovat bez malých regionálních klubů, které na samém začátku v malých hokejistech vzbudí vášeň pro tento úžasný sport a rozvíjejí jejich talent. Proto se dlouhodobě zaměřujeme také na práci s mládeží a podporu českého hokejového prostředí. V něm se však řada lokálních klubů nyní potýká s nedostatkem financí, a tak jsme se rozhodli je pro tuto sezonu navíc podpořit prostřednictvím kampaně Puky pomáhají,“ říká jednatelka společnosti Kaufland Klára Beňačková.

Podle Beňačkové bylo jedním z cílů kampaně podpořit co nejvíce klubů napříč Českou republikou. I proto soutěž Puky pomáhají pořadatelé nastavili tak, že ceny nakonec získají všichni. Vítězný klub v každém z 27 soutěžních regionů obdrží nové dresy, roční příspěvek na mzdu trenéra mládeže ve výši 120 000 tisíc korun a kvalifikační vstupenku na jeden z republikových dvoudenních turnajů s hrazeným ubytováním včetně přednášek pro děti, rodiče a trenéry. Kluby na druhých místech získají poukaz na hokejové vybavení pro mládežnické kategorie v hodnotě 50 000 korun. Třetí kluby v pořadí pak dostanou poukázky na nákup výživy v obchodech Kaufland v hodnotě 25 000 korun.

Kaufland společně se Škoda auto připravily odměny i pro zbylé kluby, které se neumístily na předních třech místech. Každý z klubů, který není mezi vítěznými získá dar v hodnotě 10 000 korun.



  1. zprávy

    Bezpečně nejen na kladenských silnicích: Cyklisté versus motoristé

  2. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Vodní park Čabárna

  3. zprávy

    Nakazit klíšťovou encefalitidou se můžete i při odstraňování klíštěte

  4. zprávy

    Navrhněte občany na ocenění města Slaného

  5. pozvánka

    Už v sobotu se v Zahradě Kladenského zámku koná Letní festival s ochutnávkou všeho dobrého

  6. video

    Přijďte se bát s Kukuřičáky. Skvělá noční zábava v kukuřičném bludišti už tento pátek, Kladno -Dolany

  7. zprávy

    Evropa zálohuje. Aneb co s PET lahvemi a plechovkami na dovolené

  8. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Rozhledna Líský

  9. kultura

    Osobnosti města Kladna: Ludvika Smrčková

  10. zprávy

    Kladenští strážníci si snadno poradili s kolabující ženou

  11. zprávy

    Na rozbouřený potok se mění jedna z ulic v Želevčicích po každém dešti

  12. zprávy

    Výjezd posádek ze Slaného slovy záchranářky Míši ze Záchranné služby ASČR

  13. zprávy

    Vaříme s Liskou, tentokrát kulajda z lišek od účastníka soutěže MasterChef Česko

  14. zprávy

    Hornický skanzen Mayrau ve Vinařicích nabídne ve čtvrtek filmový zážitek

  15. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Rozhledna Vysoký vrch

  16. video

    Ohlédnutí za patnáctým Slanským okruhem foto i video

  17. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Národopisné muzeum Slánska v Třebízi

  18. zprávy

    FB zahltila reakce na účelové video, pravda o chovatelce z Kladenska je jiná, byli jsme u ní doma jako jediní

  19. zprávy

    Šest mýtů o šesti kladenských věžácích – část 4

  20. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Křivoklát