Letiní festival KAVKAZ V KLADNĚ SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Letní festival
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit, v kladenském kině Hutník

Pondělí, 31. října 2022 09:54

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Kladenské kino Hutník ( Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli.

PONDĚLÍ:

Za vším hledej ženu

Očekávaná česká komedie o tom, co všechno je žena schopná udělat, aby dosáhla svého

Třicetiletá Alex neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. A když potká staršího charizmatického Alberta, podlehne jeho šarmu. Okamžitě se zamiluje, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. A v tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru.

ÚTERÝ:

Princ Mamánek

Veselá pohádka jako ze života

Pohádka Jana Budaře o princi, který musel dospět v krále. Tak dlouho si rozmazlený princ žil jako mamánek na zámku, až ho jeho otec moudrý král vyslal do světa na zkušenou. Velkou pozornost vzbudilo obsazení přespříliš pečující maminky prince Ludvíka. Po téměř třiceti letech se v roli královny vrátí na plátna představitelka legendární Arabely Jana Nagyová.

Princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený Vznešený je velmi spjatý se svou milující maminkou, královnou Ludmilou. Jenže Ludvík je princ už poněkud přerostlý, je mu 39 let. Bojí se skoro všeho, do ženění se nežene a většinu života, se poflakuje po přepychovém zámku a přilehlých oborách. Moudrý král Radomil mu proto připraví nečekaný dárek – princ se jednoho rána probudí v lese v obyčejných šatech a v doprovodu drsného rytíře Hudrovala se má vydat do světa, aby poznal, co je život a snad konečně dospěl. Na velké dobrodružné cestě ho čekají věci, o kterých zatím jen četl v knihách. Potká mocného čaroděje, zlé čarodějnice, ducha i samotnou paní Smrt… a možná najde i lásku svého života.

Co na to všechno řekne maminka? A bude spokojený otec král?

STŘEDA:

Il Boemo

Vojtěch Dyk v historickém příběhu nejslavnějšího českého skladatele 18. století Josefa Myslivečka

IL BOEMO vypráví o úspěchu nejslavnějšího českého skladatele 18. století Josefa Myslivečka, jeho jedinečném talentu, ale také úsilí, které věnoval své hudbě až do vlastního konce.

Vtahuje nás do světa neobyčejného člověka, který jde za svou touhou, za opravdovou vnitřní a neuhasitelnou nutností tvořit. Do světa, v němž se práce plná dobrodružství a vášní prolíná s intimním životem milostných pletek a vztahů k mocným, kteří rozhodují o jeho uměleckém osudu.

ČTVRTEK:

Black Adam

SVĚT POTŘEBOVAL HRDINU, PŘIŠEL BLACK ADAM

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti.

PÁTEK:

Ďáblova kořist

Někdo je zrozen být exorcistou

V reakci na celosvětový nárůst posedlosti démony katolická církev znovu otevírá školy exorcismu, kde se kněží učí obřadu vymítání. Na tomto duchovním bojišti se objeví nepravděpodobná bojovnice: mladá jeptiška, sestra Ann (Jacqueline Byersová). Přestože jeptišky mají zakázáno provádět exorcismy, profesor (Colin Salmon) rozpozná nadání sestry Ann a souhlasí, že ji vyškolí. Sestra Ann se ocitá v duchovní frontové linii se svým spolužákem otcem Dantem (Christian Navarro) a svádí boj o duši mladé dívky (která je podle sestry Ann posedlá stejným démonem, který před lety trýznil její vlastní matku) a brzy si uvědomí, že ji ďábel má přesně tam, kde ji chce mít…. a chce vstoupit.

SOBOTA:

Top Gun: Maverick

Jeden z nejlepších pilotů na světě, Pete „Maverick“ Mitchell, se vrací do akce

Jeden z nejlepších pilotů na světě, Pete „Maverick“ Mitchell, se vrací do akce. Do kin s ním přilétá pokračování jednoho z nejoblíbenějších filmů vůbec. Kdo by nechtěl dělat kopilota Tomu Cruiseovi a akčním dramatu Top Gun: Maverick?

Pete „Maverick“ Mitchell (Tom Cruise) k smrti rád pilotuje stíhačky. Dokonce tak, že se už přes třicet let úspěšně brání povýšení ve strukturách amerického letectva, protože to by ho z kokpitu vyhnalo do vyhřáté kanceláře. Maverick byl navíc vždycky magnetem na průšvihy, což se s armádní kariérou taky docela vylučuje. Pilot je ovšem bravurní, možná ten úplně nejlepší, a proto dostane nabídku stát se instruktorem elitních stíhačů z programu Top Gun, které má připravit na úkol, jenž spadá do kategorie Mission Imposssible. Kromě téhle bude muset Maverick zvládnout i jednu obtížnou soukromou misi. Jedním z pilotů, které má připravit do akce, je i Bradley Bradshaw (Miles Teller), syn jeho kamaráda a navigátora Goose. Znalci prvního Top Gunu vědí, že Goose zahynul, když se neúspěšně katapultoval z neovladatelné stíhačky, pilotované právě Maverickem. A jeho syn mu otcovu smrt klade za vinu. Maverick za žádnou cenu nechce, aby Bradleyho potkal stejný osud jako jeho otce. Přitom si uvědomuje, že pravděpodobnost, že některý z pilotů plánovanou leteckou operaci nepřežije, není vůbec malá.

Představitel hlavní role a producent filmu Tom Cruise chtěl, aby film byl maximálně autentický, sám se proto naučil pilotovat stíhačku a všichni herci-piloti absolvovali náročný výcvik, který umožňoval natáčení za letu přímo v kokpitu, nikoliv na simulátoru před green screenem. „Jako malý jsem měl dva sny. Hrát ve filmu a pilotovat letadlo. Že jsem si je mohl splnit takhle najednou, bylo parádní,“ říká Cruise.“Pocit, že letí ve stíhačce, jsme chtěli dopřát i divákům, a proto jsme šli do vzduchu. V počítačové animaci by to prostě nebylo ono,“ vysvětluje.

NEDĚLE:

Vražda v Londýně

V londýnském West Endu 50. let se náhle zastaví plány na filmovou verzi divadelního hitu poté, co je zavražděn jeden z klíčových členů štábu. Když se případu ujmou světem unavený inspektor Stoppard (Sam Rockwell) a snaživá začátečnice strážnice Stalkerová (Saoirse Ronan), ocitnou se oba v zapeklité záhadě v okázale špinavém divadelním podsvětí a vyšetřují záhadnou smrt na vlastní nebezpečí. Daniel Pemberton

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:


  1. zprávy

    Bezpečně nejen na kladenských silnicích: Cyklisté versus motoristé

  2. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Vodní park Čabárna

  3. zprávy

    Nakazit klíšťovou encefalitidou se můžete i při odstraňování klíštěte

  4. zprávy

    Navrhněte občany na ocenění města Slaného

  5. pozvánka

    Už v sobotu se v Zahradě Kladenského zámku koná Letní festival s ochutnávkou všeho dobrého

  6. video

    Přijďte se bát s Kukuřičáky. Skvělá noční zábava v kukuřičném bludišti už tento pátek, Kladno -Dolany

  7. zprávy

    Evropa zálohuje. Aneb co s PET lahvemi a plechovkami na dovolené

  8. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Rozhledna Líský

  9. kultura

    Osobnosti města Kladna: Ludvika Smrčková

  10. zprávy

    Kladenští strážníci si snadno poradili s kolabující ženou

  11. zprávy

    Na rozbouřený potok se mění jedna z ulic v Želevčicích po každém dešti

  12. zprávy

    Výjezd posádek ze Slaného slovy záchranářky Míši ze Záchranné služby ASČR

  13. zprávy

    Vaříme s Liskou, tentokrát kulajda z lišek od účastníka soutěže MasterChef Česko

  14. zprávy

    Hornický skanzen Mayrau ve Vinařicích nabídne ve čtvrtek filmový zážitek

  15. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Rozhledna Vysoký vrch

  16. video

    Ohlédnutí za patnáctým Slanským okruhem foto i video

  17. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Národopisné muzeum Slánska v Třebízi

  18. zprávy

    FB zahltila reakce na účelové video, pravda o chovatelce z Kladenska je jiná, byli jsme u ní doma jako jediní

  19. zprávy

    Šest mýtů o šesti kladenských věžácích – část 4

  20. pozvánka

    Tip na výlet na Kladensku a Slánsku: Křivoklát