ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Divadlo ve Slaném bylo opět dějištěm ocenění sportovců roku

Pondělí, 23. ledna 2023 08:45

Po covidové pauze se vyhlášení sportovců roku Královského města Slaný vrátilo do divadla. Galavečer na prknech, která znamenají svět, nebyl jen o předávání cen. Celý program byl koncipován jako vždy profesionálně a znovu se ukázalo, že Slaný to prostě umí.

Divadlo ve Slaném bylo opět dějištěm ocenění sportovců roku

„Jsem u toho od začátku a pamatuji doby, kdy jsme s bývalým starostou Ivo Rubikem začali v prostoru slánského hotelu a po dvou letech jsme zvolili jak kapacitně tak i prestižně divadlo ve Slaném. Od začátku je naší oporou i agentura, která vždy dokonale zajistí celý program. Spíkr Radek Šilhan je celé roky ten nej, který baví všechny přítomné. Nelze jmenovat všechny, kteří jsou každý rok a zdarma za oponou tohoto galavečera, je nás mnoho. Martin Hrabánek, jako starosta pokračuje už deset let v této tradici a za to mu patří poděkování,“ uvedl jeden z těch co jsou už dvacet u těchto večerů.

Karolína Sachlová – ŠAK Slaný – vrhačské disciplíny, ml. žákyně, – v celostátních tabulkách sezony 2022: 1.místo v hale vrh koulí výkon 12,85, 2. místo – dráha vrh koulí 12,65, 4.místo – dráha – hod ZZoštěpem – 35,32.

Nelly Jabůrková – TCB GYM 2×1.Národní pohár v kickboxu 2022 Lovosice – 3. kolo, 1.Hungary world Cup 2022, 3. Mistrovství ČR 2022 v kickboxu

Emma Cardová – Fight Arena Slaný – je sice ještě juniorka, ale už pár let zápasí v kategorii dospělých a tam letos také získala titul mistryně ČR v Kickboxu , který je pátý v řadě . Dále letos získala již třetí za sebou pás světového šampiona v Kickboxu K1.

František Danda (HO Pohodička Slaný) – Člen mládežnické reprezentace, Nominace na mistrovství světa v lezení 2022 v USA – Dalas. 9. místo Evropský pohár obtížnost Dornbirn (AUT), 10. místo Evropský pohár obtížnost Ostermundingen (SVI), Mistr České republiky v lezení na obtížnost 2022 kategorie U18, 2. místo v celkovém pořadí Českého poháru v lezení na obtížnost 2022, 1. místo 1. kolo Českého poháru v lezení na obtížnost 2022, 3. místo na MČR v boulderingu 2022 ve Slaném

Kategorie KOLEKTIV MLÁDEŽE

3. Sokol Slaný – nohejbal mládež – konečné 2. místo v krajském přeboru mládeže v konkurenci dalších 5 týmů (Benešov, Český Brod, Dolní Počernice, Semčice, Čelákovice), Ztráta na 1. Benešov byla pouhé dva body (soutěž probíhala turnajovým způsobem – celkem sedm turnajů).

2. HK Lev Slaný (žáci): Slánští hokejisté ročníku 2011 se v loňské sezóně účastnili turnaje Mini Winter Cup 2022, který pořádal Český svaz ledního hokeje a slánská Lvíčata se v konkurenci 32 týmů z celé republiky probojovala až do finálového turnaje v Praze. Slánští hráči se po těsně prohraném čtvrtfinále sice nedostali mezi nejlepší čtyři týmy, ale skupině o 5.-8.místo kralovali. V malém semifinále deklasovali Prostějov 11:3 a v následném utkání o 5.místo porazili Uherské Hradiště 8:3!  BC Slaný dívky U15 – účastník Extraligy ČR 22/23

CENA FANOUŠKŮ

Ondřej Valenta – 4cross racing – motokros – 12. celkově na Mistrovství republiky juniorů, 2. místo v Krajském přeboru KOLEKTIV DOSPĚLÝCH
3. BC Slaný ženy – družstvo obsadilo 8. místo a v probíhající sezoně je na 7. místě

2. TCB GYM Slaný Mistr Evropy, několik mistrů ČR, několik vítězů Czech Open a x dalších zápasů. Zápasíme na amatérských i profesionálních soutěžích a jsme jeden z nejlepších Českých amatérských klubů. Tenhle rok jsme měli fighty v Řecku, Slovensku a Indonésii

1. AK Slaný – Mezinárodní mistrovství ČR dvojic se v roce 2022 uskutečnilo v Kopřivnici a Eduard Krčmář po boku Roberta Chmeila ze severní Moravy přivezli do Královského města Slaný další titul mistrů ČR dvojic. Robert Chmeil pochází z polského Rybnika, kde v místním ROW nastartoval svoji karieru, posléze oblékal vestu PSŽ Poznaň a od sezony 2023 bude startovat za OK BEDMET Kolejarz Opole.

SÍŇ SLÁVY

Miroslav Rosůlek – Autoklub Slaný – bývalý čs. reprezentant na ploché dráze, jezdec družstva AMK Svazarmu Bateria Slaný. Československý plochodrážní sport reprezentoval v seriálech Mistrovství světa na přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, byl pravidelným účastníkem Mistrovství ČSSR jednotlivců a oporou extraligového slánského týmu se kterým v roce 1969 vybojoval mistrovský titul.

TRENÉR

3. Lukáš Zeman – Fight Arena Slaný – trénuje děti a mládež více než 10 let, je trenérem a rozhodčím v thajském boxu a v roce 2022 získal se svými svěřenci 6 x titul mistra ČR, 2x pás světového šampiona, titul šampiona národní ligy v thaiboxu a desítky medailí z ostatních turnajů.

2. Ronald Tauš – SK Slaný Za celoživotní přistup ke sportu, zejména k fotbalu, kdy býval i trenérem známé AC Sparty Praha a momentálně se stará, již v důchodovém věku, společně s manželkou, o výchovu dětí jako šéftrenér ve fotbalu v místním SK Slaný.

1. Jana Hrachová a Jaroslava Klimešová – ŠAK Slaný – od roku 2013 pracují pro ŠAK Slaný kategorie přípravek, mají nejvíce tréninkových skupin (4), organizují závody, jsou rozhodčí atletiky, svým entuziasmem strhávají ostatní kolem sebe a vytváří super atmosféru

JEDNOTLIVEC – DOSPĚLÍ

3. Eduard Krčmář (plochá dráha, AK Slaný): V sezoně 2022 obsadil v Mistrovství ČR jednotlivců 3.místo, slánskému AK pomohl v Extralize družstev ke stříbrné medaili a společně s Robertem Chmeilem získali pro AK Slaný v letošní sezoně mistrovský titul v mezinárodním mistrovství ČR dvojic. Eduard Krčmář startoval i v druholigové polské soutěži za tým Stal Rzeszow.

2. Filip Roubíček – TCB GYM – První Čech, který vyhrál mistra Evropy v Sande. Nepovedlo se to nikomu z Oktagonu ani jiné organizace. Je to taky mistr ČR 2022. Jeho poslední fight na YouTube sledovalo sto padesát tisíc lidí tisíc lidi.

1. Tomáš Řenč (triatlon Slaný 1. místo v celkovém hodnocení Českého poháru v dlouhém triatlonu, 1. místo v závodu Českého poháru ve středním triatlonu (závod Pálavarace), 2. místo na mistrovství České republiky ve středním triatlonu (závod Czechman), 7. místo na mistrovství Evropy v dlouhém.


  1. zprávy

    Kladenské trhy na náměstí Starosty Pavla pokračují opět ve středu

  2. komerční sdělení

    Máte pro strach uděláno? Šupitó do šapitó! V Kladně u OC Oaza

  3. komerční sdělení

    V kladenském Royal Fitness na Vás čeká velikonoční dobrodružství

  4. pozvánka

    Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi

  5. zprávy

    Pro velký zájem vypisuje Zoopark Zájezd dodatečný termín příměstského tábora

  6. krimi

    V pátek hasiči z Kladna a Rakovníka zachraňovali paraglidistu z vysokého modřínu

  7. video

    V Kladně se rozloučili se zimou a spálili Moranu

  8. zprávy

    Slánská porodnice jde s dobou: Nově mohou maminky rodit na porodnickém gauči

  9. sport

    Poradíme vám, kde tento týden můžete fandit kladenským sportovcům

  10. video

    Ve Slaném přivítalo první zákazníky nové obchodní centrum

  11. zprávy

    Vedení Středočeského kraje si prohlédlo nový vlak pro PID

  12. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  13. kultura

    Na smrtnou neděli v Kladně spálí Moranu

  14. krimi

    Sieg Heil, takto zdravil muž strážníky v Kladně, skončil v rukách policie

  15. kultura

    Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

  16. zprávy

    Poděkování za uspořádání sbírky, od Nadačního fondu, do Oblastní nemocnice Kladno

  17. krimi

    Speed Marathon 2024, akce policie zaměřená na měření rychlosti

  18. zprávy

    Středočeská vědecká knihovna v Kladně představí koláže Jiřího Hankeho

  19. info z radnice

    Pozvánka na páté zasedání Zastupitelstva města Kladna

  20. kultura

    Kladno bude v neděli pálit Moranu a vyhánět zimu