ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 28. září 2020 07:15

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

After: Přiznání – Romantický fenomén AFTER přichází s druhým dílem

Romantický fenomén AFTER přichází z druhým dílem své filmové série, který vejde do kin jako AFTER: PŘIZNÁNÍ. První díl s názvem AFTER: POLIBEK vidělo v českých kinech přes 90 000 diváků, což znamená podobně silný ohlas, jaký měl první díl série Stmívání. První záběry z filmu After: Přiznání vzbudily na sociálních sítích lavinu nadšených ohlasů, lajků, komentářů a sdílení.

Filmy After vznikají podle stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. První příběhy After psala Anna Todd pro volně přístupnou internetovou platformu Wattpad, kde se staly naprostým hitem a získaly miliardu přečtení. Knižní podoba a následné celovečerní filmy už jsou happy endem skutečného života.

První záběry z pokračování a druhého dílu slibují odvážnější podívanou, než romantický úvod filmové série s podtitulem Polibek. Osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina projde divokým vývoje i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

ÚTERÝ:

Princezna zakletá v čase – „Jen taková láska, která je silnější než strach z vlastní smrti, dokáže zlomit i tu nejsilnější kletbu.”

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.

STŘEDA:

Bábovky – I malé věci dokážou někdy otřást světem

Film Bábovky natočený podle knižního bestselleru spisovatelky Radky Třeštíkové vypráví o tom, že všichni jsme propojení a díky tomu i malé věci dokážou někdy otřást světem.

Příběhy hrdinů Bábovek nám ukáží, že některá setkání dokáží navěky změnit život. Všichni jsme totiž propojeni. Vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Jsme součástí té nejsložitější sítě, která je utkána z emocí, mezi nimiž nechybí humor, ironie, bolest, napětí a pochopitelně i láska a vášeň. Bábovky mapují současné partnerské i rodinné vztahy, ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života, které zná každý z nás. V hlavních postavách příběhu se představí Ondřej Vetchý, Lenka Vlasáková, Jana Plodková, Marek Taclík, Barbora Poláková, Táňa Pauhofová, Rostislav Novák ml., Jiří Langmajer, které doplní i zástupci nastupující herecké generace Denisa Biskupová, Kristýna Podzimková a Brigita Cmuntová.

ČTVRTEK:

Šarlatán – 1+1 VSTUPENKA ZDARMA – Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi

Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc statisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek je člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním diagnostiko­vat a pomocí bylinek léčit nemoci, se kterými si ani doktoři nevědí rady. Jeho mimořádné schopnosti jsou však vykoupeny bojem s vlastními démony. Léčitelství je jeho vnitřní spásou a ochranou před sebou samým…

Nejnovější snímek uznávané polské režisérky Agnieszky Holland Šarlatán odráží odvěký boj dobra a zla, lásky a nenávisti, víry a zrady. To vše v jednom člověku na pozadí dobových událostí a zvratů. Snímku se dostalo velké cti uvést svou světovou premiéru v rámci 70. ročníku Berlínského mezinárodního filmového festivalu – Berlinale.

V hlavní roli Jana Mikoláška se představí Ivan Trojan, jehož mladší verzi ztvárnil jeho syn Josef Trojan. „Myslím si, že je to nejlepší scénář, jaký kdy Marek Epstein napsal. Zároveň to bylo to nejnáročnější, co jsem kdy točil. Obsáhl jsem tři věková období, ta postava je velmi rozporuplná a scénář se pohyboval v několika časových rovinách,“ vysvětlil držitel šesti Českých lvů Ivan Trojan. Mikoláškova asistenta, ale zároveň také životního partnera, si zahrál slovenský herec Juraj Loj.

PÁTEK: 

Pinocchio / 2020 – Podle známé předlohy, Itala Carla Collodiho

Řezbář Geppetto vychovává oživlou loutku Pinocchia jako vlastního syna. Pinocchio však není zrovna nejvzornější klučina a nechá se lehce svést k rošťárnám, díky nimž prožívá nespočet napínavých dobrodružsví. Jednoho dne je podveden, unesen a honí ho bandité tajemným světem plným neuvěřitelných nestvůr – z břicha obří ryby se přes zemi hraček dostane až na pole zázraků. Podaří se Pinocchiovi uniknout a splnit si svůj sen stát se opravdickým klukem?

Ikonický režisér Matteo Garrone spojil pro tento film síly s nejlepšími z nejlepších. V roli Geppetta, otce Pinocchia, uvidíme držitele Oscara Roberta Benigniho. O masky se postaral věhlasný Mark Coulier, který obdržel Oscara za práci na Železné Lady, vytvořil masky pro filmy Harryho Pottera, Bohemian Rhapsody, X-Men, Fantastická zvířata a kde je najít a mnoho dalších. Nemůžeme opomenout ani Rachael Penfold, která je zodpovědná za vizuální efekty ve filmech jako Atlas mraků, Mission Impossible, Rychle a zběsile nebo Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.

SOBOTA:

Scoob! – 1 dospělý + 1 dítě ZDARMA – První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin!

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu!

Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby.

NEDĚLE:

Máša a medvěd: Mášiny písničky – Okouzlující animované příběhy nerozlučné dvojice, která si získala srdce dětí i dospělých na celém světě

Okouzlující animované příběhy nerozlučné dvojice, která si získala srdce dětí i dospělých na celém světě. A tentokrát s pořádnou porcí písniček! Máša je zvědavé, chytré a neposedné děvčátko, které žije ve staré železniční stanici v lese. Její nejlepší kamarád je dobrosrdečný medvěd, který dříve býval cirkusovým artistou. Máša miluje dobrodružství a objevování světa a je doslova magnet na potíže. Takže starostlivý medvěd mívá většinou plné packy práce, aby její lumpárny napravoval. Ve 13 příbězích se s malou nezbedou a trpělivým chlupáčem vydáme do slunné Itálie, zažijeme karnevalové rytmy či objevíme kouzlo Paříže. Díky Máše a jejím kamarádům se spolu s ní staneme šerifem na Divokém západě i Robinem Hoodem v anglických lesích. Ale hlavně s nimi zažijeme spoustu dobrodružství, vyvedeme nespočet lumpáren a zazpíváme si.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)



  1. zprávy

    Nemohu vyjet z garáže, uvedla žena kladenským strážníkům

  2. pozvánka

    V Královickém dvoře budou Velikonoce ve znamení grilování a skokových závodů

  3. pozvánka

    Soutěž o nejlepší nádivku a taneční zábava v Sokolovně Kvíček ve Slaném

  4. zprávy

    Blíží se termín zápisu dětí do kladenských škol

  5. video

    Kanonýři Kladno se probojovali do finále, příjďte je podpořít v sobotu

  6. krimi

    „Kam chceš dojít,“  protidrogový projekt pro školáky zavítal do Zvoleněvse

  7. pozvánka

    Blíží se Velikonoce v Zooparku Zájezd, podívejte se co vše pro vás připravili

  8. krimi

    300 tisíc je v nenávratnu, varujeme, upozorňujeme a je to marné a je to marné

  9. video

    Velikonoce na Čabárně v Kladně přilákaly celé rodiny

  10. pozvánka

    Kladenské trhy na náměstí Starosty Pavla pokračují opět ve středu

  11. kultura

    Výstava miniatur Buštěhradského pediatra Pavla Skály je v Kladně jen do středy

  12. komerční sdělení

    V kladenském Royal Fitness na Vás čeká velikonoční dobrodružství

  13. video

    VIDEO: Cyklohráčkem z Prahy do Slaného a zpět, nebo do Zooparku Zájezd

  14. zprávy

    Poradíme vám, kde tento týden můžete fandit kladenským sportovcům

  15. zprávy

    Cyklohráček letos poprvé přivezl výletníky do Slaného.

  16. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  17. zprávy

    Cenu hejtmanky 2023 převzala také Ivana Sedláková ředitelka SOUPŠ Kladno-Vrapice 

  18. kultura

    Kraj podpoří tři divadla mezi nimi je Divadlo Kladno

  19. zprávy

    Peníze na podporu soutěží pro děti a mládež poputují i na Čabárnu a do Stochova

  20. kultura

    Nahlas a potichu, recitátorská soutěžní přehlídka zná své vítěze