ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 14. října 2019 07:40

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Foto: KL

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Přes prsty – Očekávaná česká komedie Petra Kolečka, autora seriálu Most!

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologocké hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer).

ÚTERÝ:

Jokejr – Nahoď úsměv

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. Film, ve kterém uvidíme i legendárního Roberta De Nira, natočil režisér Todd Phillips – tvůrce snímku: „Borat“ a trilogie: „Pařba ve Vegas”, „Pařba v Bangkoku” a „Pařba na třetí“. Na Benátském filmovém festivalu vyhrál cenu za nejlepší film.

STŘEDA:

TO kapitola 2 – TO končí

V pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo.

Uběhlo dvacet sedm let. Nyní již dospělí přátelé se dávno rozešli a žijí vlastní životy. Mike, jediný, který zůstal v jejich rodném městě, ale svolává ostatní členy klubu domů. Přestože jsou poznamenaní hrůznými zážitky z minulosti, musí každý z nich překonat svůj nejniternější strach… a čelit klaunovi, který je nyní mnohem nebezpečnější než kdy jindy.

V roli dospělého Billa se představí James McAvoy (filmová série „X-Men“, „Rozpolcený“, „Skleněný“), držitelka nominace na Oscara Jessica Chastain („30 minut po půlnoci“, „Mama“, „Velká hra“) v roli Beverly, Bill Hader (seriál kanálu HBO „Barry“, „Moje ségra má prima bráchu“) v roli Richieho. Klíčové role klauna Pennywise se opět ujal Bill Skarsgård.

ČTVRTEK:

První akční hrdina – Mladý filmový fanoušek zjišťuje, že se stal hlavním hrdinou akčního filmu, který navzdory jeho vůli vytváří nevyzpytatelný Režisér. Podaří se mu díky znalosti žánrových pravidel porazit zákeřné padouchy a zachránit svou životní lásku? Krátký film debutují

První akční hrdina

Mladý filmový fanoušek zjišťuje, že se stal hlavním hrdinou akčního filmu, který navzdory jeho vůli vytváří nevyzpytatelný Režisér. Podaří se mu díky znalosti žánrových pravidel porazit zákeřné padouchy a zachránit svou životní lásku? Krátký film debutujícího Jana Haluzy skládá poctu tvorbě Oldřicha Lipského a Václava Vorlíčka i nejslavnějším hollywoodským akčňákům. To vše v originální hře s postupy akčního žánru, jaká v české kinematografii nemá obdoby.

První akční dokument

„Češi neumějí natočit akční film!“ je nejčastější výtka domácích filmových fandů, kterou se tvůrci pokusí vyvrátit v následujícím střihovém dokumentu. Tím diváky provede představitelka hlavní ženské role Lenka Haluzová a představí průřez úžasnými a překvapivými dějinami české filmové akce. Prozradí, co ovlivnilo a inspirovalo tvůrce Prvního akčního hrdiny v čele se scénáristou a režisérem Janem Haluzou.

PÁTEK: 

Blíženec – Kdo tě zachrání před sebou samým

Blíženec je originální akční thriller s Willem Smithem v hlavní roli. Smith hraje Henryho Brogana, elitního nájemného zabijáka, pronásledovaného tajeným mladým vrahem, který dokáže předjímat jeho každý tah. Film režíruje oscarový režisér Ang Lee a produkuje renomovaný tvůrce akčních blockbusterů Jerry Bruckheimer. V dalších rolích se objeví Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen a Benedict Wong.

SOBOTA:

Zloba: Královna všeho zlého – Nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela.

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce.

NEDĚLE:

Georges Bizet: Carmen – Bizetova Carmen – jeden z najvětších operních diváckých hitů

Záznam vynikající inscenace.The New York Times popsaly inscenaci Carmen z dílny režiséra Richarda Eyera jako „uhrančivou“. Není divu, že se stala nejúspěšnější operou v historii přímých přenosů Met: Live in HD. Titulní roli svůdné cikánky ztvární Anita Rachvelishvili, která za ni sklidila nevídaný úspěch na předních světových jevištích. Aleksandrs Antonenko se představí jako zamilovaný voják don José, nadějná sopranistka Anita Hartig bude zpívat Micaëlu a Ildar Abdrazakov toreadora Escamilla. Orchestr Metropolitní opery bude řídit španělský dirigent Pablo Heras-Casado.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)



  1. video

    V Kladně došlo k napadení několika mladých žen, policie hledá další poškozené a svědky

  2. krimi

    Policisté objasnili vloupání do rodinných domů v Hostouni

  3. pozvánka

    Již zítra můžete oslavit den země v Zooparku Zájezd

  4. info z radnice

    Slaný se opět zapojí do akce „Den země“

  5. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  6. sport

    Fitness ráno pro dámy v Royal Fitness

  7. krimi

    Speed Marathon 2024, akce zaměřená na měření rychlosti, víme kde to bude, už zítra

  8. zprávy

    Strážníkům v Kladně se podařilo najít odcizeného psa, ukradl ho bezdomovec

  9. info z radnice

    Královské město Slaný opět podpoří zájmové organizace a spolky

  10. zprávy

    Klapod je zpět, poznejte osobnosti Kladna, Vránu našli v hospodě

  11. zprávy

    Vyhrajte se Zooparkem Zájezd, unikátní dokument stojí za zhlédnutí

  12. pozvánka

    Den země Kladno oslaví v Zahradě Kladenského zámku

  13. pozvánka

    Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi vypukne už za 10 dnů

  14. video

    Záchranářská ulička neboli ulička pro život, její zneužití je porušením zákona

  15. pozvánka

    Výstava v zámecké Galerii Kladna dá nahlédnout do tajemství a nekonečna

  16. krimi

    Kontroly rychlosti, technického stavu vozidel a předpisů všeobecně, budou pokračovat

  17. zprávy

    V Kladně trhy pokračují opět ve středu, ve Slaném budou mít premiéru 19. dubna

  18. zprávy

    Dokument o přírodě Arizony má po premiéře, Zoopark zájezd měl svého člověka v expedici

  19. pozvánka

    Spousta zábavy pro malé i velké, to bude tradiční pálení Čarodějnic na Mayrau

  20. zprávy

    Městská policie Slaný hledá nové kolegy