ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Sun Devils přemohli Beer Stars!

Čtvrtek, 8. listopadu 2018 09:00

Nepravděpodobné se stalo skutečností. Beer Stars, dosavadní fenomén kladenské Oblastní ligy, našli svého přemožitele. Stal se jím velmi nečekaně tým Sun Devils.

Sun Devils přemohli Beer Stars! (Foto: Okresní svaz hokejbalu Kladno)

Velmi pohledné utkání muselo rozhodnout až prodloužení. Beeři sice vedli ve 20. minutě již 4:2, Sun Devils se však nevzdali a zásluhou Teinitzera s Vondrákem dokázali srovnat. V prodloužení pak o první porážce Beerů v sezóně rozhodl svým gólem Škrdlant. Sun Devils tak slaví velmi cenné vítězství a Beer Stars vedou celou ligu již jen o 3 body před Notorem. Své dojmy z vítězství nám sdělil Ondřej Klicpera:

„Nedělní zápas s dosud 100% týmem byl přesunut kvůli stavu hřiště na plast k zimnímu stadionu. Postavení v tabulce naznačovalo jednoznačnou záležitost, ale v zápase jsme bojovali a myslím, že i s přibývajícím časem měli i více ze hry než soupeř. Dorovnali jsme dvougólové manko a když po 45 minutách svítil nerozhodný stav, tak to bylo skutečně zasloužené pro oba týmy. V nastaveném čase si Ivan Škrdlant prokličkoval skoro celé hřiště i s gólmanem a pro nás to znamenalo hodně cenné dva body a i zvednutí nálady po minulém víkendu.“

Psi se na hřišti u ZS utkali s Falconem. Zápas byl dost ovlivněn deštivém počasím, které většinou promění plastový povrch v kluziště. Tento terén evidentně více vyhovoval Psům, kterých se na zápas sešlo pouze 8. Tým se ale možná právě proto semkl a zvítězil 3:1. Zástupce poražených Jiří Kopecký povídá:

„V nedělním zápase se soupeř, hrajíci jen v sedmi hráčích do pole, mnohem lépe vyrovnal s kluzkým plastovým terénem a efektivní hrou, kdy se nikam nehnal a počkal si jen na naše chyby a nedůraz v obraně, si zaslouženě připsal vítězství. My kromě pár naražených kostrčí nepředvedli skoro nic.“

Falcon ještě o den dříve přemohl Černou Hvězdu 3:0. Jeho vítězství se však vůbec nerodilo snadno. Takto to viděl brankář Černé Hvězdy Marek Sýkora:

„Velice vyrovnaný zápas, který byl zhruba do půlky zápasu 0:0. Měli jsme do té doby větší převahu a chtělo to vsítit alespoň tři branky, šance na to byly. Nestalo se a inkasovali jsme jako první v oslabení. Během chvíle to bylo 0:2 a pak dlouho stav bez branek. Ke konci zápasu Falcon dal ještě branku na 0:3 v přesilovce a bylo po všem. Zápas to byl dobrý, ale trápila nás koncovka.“

Hvězda si spravila chuť o den později, kdy se střetla s Narkem, které se krčí na posledním místě. Bez problémů zvítězila 6:1 a připsala si tak 3 body do tabulky.

Zlepšující se Delta odehrála o víkendu také 2 zápasy. Nejprve v sobotu s Narkem, kdy zvítězila jasně 4:0, a poté se Spartou. Velmi vyrovnané utkání rozhodla jediná branka, kterou má na svědomí Michal Houska. Sparta se tak radovala z hubeného vítězství 1:0. Něco k zápasu nám pověděl Bomba:

„Pro oba týmy důležitý zápas pro získání bodů do tabulky pravdy. Obě družstva jsou na hranici 10. místa zajištující postup do předkola play-off. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu, a tak není divu, že se hrál opatrný hokejbal. Na obou stranách zářili hlavně golmani. Hlavně Karel Hanzal, který si  k svátku nadělil po několika letech nulu a celému týmu uhájil tři důležitě body. Karle gratulujeme a děkujeme.“

Nové Strašecí B se na svém domácím hřišti setkalo s Moribundusem, který na výjezd odcestoval pouze v devíti lidech. Kvalita domácích se jasně projevila na výsledku, který nakonec činil 5:2.

Pak tu máme několik opravdu jasných výsledků. Notor si o víkendu s chutí zastřílel, když nejprve nadělil desítku Moribundusu a o den poté i Cvrčovicím. Cvrčovice to o den dříve schytaly ještě více, když inkasovaly od Keltů B branek sedmnáct. Beer Stars v sobotu smetli strašecké béčko 12:0

Poslední zápas, o kterém zatím nepadla řeč, bude řešit ligová komise. Jedná se o zápas Psů se Sun Devils. Psi v něm zvítězili 3:2, jenomže se zřejmě provinili proti pravidlům, když nasadili do utkání Piešťanského, který v předchozích zápasech obdržel dva vyšší tresty. Na konečný rozsudek si budeme muset ještě chvíli počkat.

Čtěte také:

Konečný a spol. jsou jednou nohou ve druhém kole CEV Cupu!

Výsledky:

Cvrčovice – Kelti B 2:17

Delta – Narko 4:0

Beer Stars – Nové Strašecí B 12:0

Moribundus – Notor 0:10

Černá Hvězda – Falcon 0:3

Narko – Černá Hvězda 1:6

Notor – Cvrčovice 10:2

Sun Devils – Beer Stars 5:4 v prodl.

Sparta – Delta 1:0

Falcon – Psi 1:3

Nové Strašecí B – Moribundus 5:2

Psi  – Sun Devils – řeší LK

Autor: Ondřej Zmeškal


banbad


  1. zprávy

    Nemohu vyjet z garáže, uvedla žena kladenským strážníkům

  2. pozvánka

    V Královickém dvoře budou Velikonoce ve znamení grilování a skokových závodů

  3. pozvánka

    Soutěž o nejlepší nádivku a taneční zábava v Sokolovně Kvíček ve Slaném

  4. zprávy

    Blíží se termín zápisu dětí do kladenských škol

  5. video

    Kanonýři Kladno se probojovali do finále, příjďte je podpořít v sobotu

  6. krimi

    „Kam chceš dojít,“  protidrogový projekt pro školáky zavítal do Zvoleněvse

  7. pozvánka

    Blíží se Velikonoce v Zooparku Zájezd, podívejte se co vše pro vás připravili

  8. krimi

    300 tisíc je v nenávratnu, varujeme, upozorňujeme a je to marné a je to marné

  9. video

    Velikonoce na Čabárně v Kladně přilákaly celé rodiny

  10. pozvánka

    Kladenské trhy na náměstí Starosty Pavla pokračují opět ve středu

  11. kultura

    Výstava miniatur Buštěhradského pediatra Pavla Skály je v Kladně jen do středy

  12. komerční sdělení

    V kladenském Royal Fitness na Vás čeká velikonoční dobrodružství

  13. video

    VIDEO: Cyklohráčkem z Prahy do Slaného a zpět, nebo do Zooparku Zájezd

  14. zprávy

    Poradíme vám, kde tento týden můžete fandit kladenským sportovcům

  15. zprávy

    Cyklohráček letos poprvé přivezl výletníky do Slaného.

  16. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  17. zprávy

    Cenu hejtmanky 2023 převzala také Ivana Sedláková ředitelka SOUPŠ Kladno-Vrapice 

  18. kultura

    Kraj podpoří tři divadla mezi nimi je Divadlo Kladno

  19. zprávy

    Peníze na podporu soutěží pro děti a mládež poputují i na Čabárnu a do Stochova

  20. kultura

    Nahlas a potichu, recitátorská soutěžní přehlídka zná své vítěze