ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 5. února 2018 07:10

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci – Komedie podle bestselleru Haliny Pawlowské.

„To tedy byl porod!“ vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. „To tedy byl porod!“ je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí ale pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v prodejně s dámským prádlem, kde obslouží přes tři tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si alespoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo když se málem utopí v kánoi před očima toho mladíčka… Anebo když zjistí, že ten kluk, který jí poprvé viděl nahou, není zas takový kretén… Anebo když pochopí, že její syn už není dítě… Anebo… Těch „anebo“ je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak… i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! 

ÚTERÝ:

Prezident Blaník – Tonda Blaník na hrad! Aktuální komedie o volbě prezidenta, která by vás neměla minout!

Celovečerní film Prezident Blaník vypráví příběh lobbisty Antonína Blaníka, který se rozhodne kandidovat na prezidenta České republiky. Hlavní hrdina Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník.

STŘEDA:

Nit z přízraků – Daniel Day Lewis si chrání statut starého mládence, dokud mu jej nerozbije láska.

Dvojnásobný držitel Oscara Daniel Day-Lewis hraje v dramatu Nit z přízraků podivínského módního návrháře, kterému do života vstoupila láska a málem ho zničila.

Nit z přízraků vypráví příběh muže posedlého zničující dokonalostí. Muže natolik soustředěného na každičký detail, že mu unikalo vše podstatné. Muže, kterého zničila láska. Nebo zachránila. Záleží na úhlu pohledu. Úspěšný tvůrčí tandem Paul Thomas Anderson a Daniel Day-Lewis si zopakovali spolupráci a po oscarové lahůdce Až na krev stvořili další film, který se zařadí mezi nezapomenutelné.

ČTVRTEK:

Padesát odstínů svobody – Paní Greyová vás přijme za okamžik. Závěrečný díl erotické trilogie.  

Jamie Dornan a Dakota Johnson se vracejí jako Christian Grey a Anastasia Steele v Padesáti odstínech svobody, třetí kapitole erotického příběhu, který vychází z celosvětového knižního fenoménu.

PÁTEK:

Špindl – Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že na svazích, ve stopách a v chalupách potkají další účastníky zimních radovánek, řadu zábavných a svérázných postav. Během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií.

„Všem třem hlavním hrdinkám se ve Špindlu totálně změní život. Cesta k této změně vede přes milostná zklamání, sexuální dobrodružství a několik pořádně bolestných kocovin. Tenhle film je zkrátka ze života,“ směje se představitelka Elišky Kateřina Klausová. Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka.

SOBOTA:

Dukátová skála- Pohádkový rodinný film o kletbě, naději a lásce

Obec Lukov v krásných Hostýnských horách si žije svými běžnými radostmi i starostmi. Co se ale stane, když se skupinka dětí pustí do odhalování místní pověsti, kterou až do teď všichni považovali za pohádku?

Čtrnáctiletý Pavel alias Pako při jedné výpravě v okolí hradu Lukova spadne do podzemní štoly, zraní si páteř a je upoután na invalidní vozík. Po několika měsících rehabilitace se on i jeho matka Věra jen težko smiřují s tím, že už nikdy nebude chodit. Své problémy v Lukově řeší i místní kastelán Jaromír, který zas bojuje proti smutku ze smrti své milované ženy. Starosta Lukova, Karel Zlejšek a jeho žena Naďa si nepřipouštějí, že se jejich vztah nevyvíjí, jak si představovali a že to má vliv i na chování jejich syna Petra. I manželství Adama a Evy prochází krizí, kterou ale zatím dokáží skrýt před svými dětmi Aničkou a Tadeášem neboli Nyny a Dydynem. Do obce přijíždí se střelnicí Tokár s dcerami Dragicou a Štěpánkou – Šmudlou a snaží se zapadnout do běžného života v Lukově.

NEDĚLE:

Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu – Pokračování populární animované komedie je opět plné dobrodružství, humoru i kouzel.

Pokračování populární animované série je opět plné dobrodružství, legrace i kouzel. Poté, co Gerda porazila Sněhovou královnu a osvobodila svého bratra Kaye, má před sebou další úkol: nalézt rodiče unesené Severním větrem a dát celou rodinu zase dohromady. Na této výpravě Gerdu a Kaye doprovázejí staří i noví přátelé, a když narazí na starobylý kouzelný trolí Kámen ohně a ledu, přestávají se události vyvíjet podle jejich původních plánů. Dokáží společně zkrotit mocné magické síly?

Autor: (red)


banbad


  1. krimi

    Policisté objasnili vloupání do rodinných domů v Hostouni

  2. pozvánka

    Již zítra můžete oslavit den země v Zooparku Zájezd

  3. info z radnice

    Slaný se opět zapojí do akce „Den země“

  4. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  5. sport

    Fitness ráno pro dámy v Royal Fitness

  6. krimi

    Speed Marathon 2024, akce zaměřená na měření rychlosti, víme kde to bude, už zítra

  7. zprávy

    Strážníkům v Kladně se podařilo najít odcizeného psa, ukradl ho bezdomovec

  8. info z radnice

    Královské město Slaný opět podpoří zájmové organizace a spolky

  9. zprávy

    Klapod je zpět, poznejte osobnosti Kladna, Vránu našli v hospodě

  10. zprávy

    Vyhrajte se Zooparkem Zájezd, unikátní dokument stojí za zhlédnutí

  11. pozvánka

    Den země Kladno oslaví v Zahradě Kladenského zámku

  12. pozvánka

    Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi vypukne už za 10 dnů

  13. video

    Záchranářská ulička neboli ulička pro život, její zneužití je porušením zákona

  14. pozvánka

    Výstava v zámecké Galerii Kladna dá nahlédnout do tajemství a nekonečna

  15. krimi

    Kontroly rychlosti, technického stavu vozidel a předpisů všeobecně, budou pokračovat

  16. zprávy

    V Kladně trhy pokračují opět ve středu, ve Slaném budou mít premiéru 19. dubna

  17. zprávy

    Dokument o přírodě Arizony má po premiéře, Zoopark zájezd měl svého člověka v expedici

  18. pozvánka

    Spousta zábavy pro malé i velké, to bude tradiční pálení Čarodějnic na Mayrau

  19. zprávy

    Městská policie Slaný hledá nové kolegy

  20. zprávy

    Přes bariéry s policií, akce na podporu handikepovaných osob se tentokrát konala na Stochově