ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Sun Devils přemohli Beer Stars!

Čtvrtek, 8. listopadu 2018 09:00

Nepravděpodobné se stalo skutečností. Beer Stars, dosavadní fenomén kladenské Oblastní ligy, našli svého přemožitele. Stal se jím velmi nečekaně tým Sun Devils.

Sun Devils přemohli Beer Stars! (Foto: Okresní svaz hokejbalu Kladno)

Velmi pohledné utkání muselo rozhodnout až prodloužení. Beeři sice vedli ve 20. minutě již 4:2, Sun Devils se však nevzdali a zásluhou Teinitzera s Vondrákem dokázali srovnat. V prodloužení pak o první porážce Beerů v sezóně rozhodl svým gólem Škrdlant. Sun Devils tak slaví velmi cenné vítězství a Beer Stars vedou celou ligu již jen o 3 body před Notorem. Své dojmy z vítězství nám sdělil Ondřej Klicpera:

„Nedělní zápas s dosud 100% týmem byl přesunut kvůli stavu hřiště na plast k zimnímu stadionu. Postavení v tabulce naznačovalo jednoznačnou záležitost, ale v zápase jsme bojovali a myslím, že i s přibývajícím časem měli i více ze hry než soupeř. Dorovnali jsme dvougólové manko a když po 45 minutách svítil nerozhodný stav, tak to bylo skutečně zasloužené pro oba týmy. V nastaveném čase si Ivan Škrdlant prokličkoval skoro celé hřiště i s gólmanem a pro nás to znamenalo hodně cenné dva body a i zvednutí nálady po minulém víkendu.“

Psi se na hřišti u ZS utkali s Falconem. Zápas byl dost ovlivněn deštivém počasím, které většinou promění plastový povrch v kluziště. Tento terén evidentně více vyhovoval Psům, kterých se na zápas sešlo pouze 8. Tým se ale možná právě proto semkl a zvítězil 3:1. Zástupce poražených Jiří Kopecký povídá:

„V nedělním zápase se soupeř, hrajíci jen v sedmi hráčích do pole, mnohem lépe vyrovnal s kluzkým plastovým terénem a efektivní hrou, kdy se nikam nehnal a počkal si jen na naše chyby a nedůraz v obraně, si zaslouženě připsal vítězství. My kromě pár naražených kostrčí nepředvedli skoro nic.“

Falcon ještě o den dříve přemohl Černou Hvězdu 3:0. Jeho vítězství se však vůbec nerodilo snadno. Takto to viděl brankář Černé Hvězdy Marek Sýkora:

„Velice vyrovnaný zápas, který byl zhruba do půlky zápasu 0:0. Měli jsme do té doby větší převahu a chtělo to vsítit alespoň tři branky, šance na to byly. Nestalo se a inkasovali jsme jako první v oslabení. Během chvíle to bylo 0:2 a pak dlouho stav bez branek. Ke konci zápasu Falcon dal ještě branku na 0:3 v přesilovce a bylo po všem. Zápas to byl dobrý, ale trápila nás koncovka.“

Hvězda si spravila chuť o den později, kdy se střetla s Narkem, které se krčí na posledním místě. Bez problémů zvítězila 6:1 a připsala si tak 3 body do tabulky.

Zlepšující se Delta odehrála o víkendu také 2 zápasy. Nejprve v sobotu s Narkem, kdy zvítězila jasně 4:0, a poté se Spartou. Velmi vyrovnané utkání rozhodla jediná branka, kterou má na svědomí Michal Houska. Sparta se tak radovala z hubeného vítězství 1:0. Něco k zápasu nám pověděl Bomba:

„Pro oba týmy důležitý zápas pro získání bodů do tabulky pravdy. Obě družstva jsou na hranici 10. místa zajištující postup do předkola play-off. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu, a tak není divu, že se hrál opatrný hokejbal. Na obou stranách zářili hlavně golmani. Hlavně Karel Hanzal, který si  k svátku nadělil po několika letech nulu a celému týmu uhájil tři důležitě body. Karle gratulujeme a děkujeme.“

Nové Strašecí B se na svém domácím hřišti setkalo s Moribundusem, který na výjezd odcestoval pouze v devíti lidech. Kvalita domácích se jasně projevila na výsledku, který nakonec činil 5:2.

Pak tu máme několik opravdu jasných výsledků. Notor si o víkendu s chutí zastřílel, když nejprve nadělil desítku Moribundusu a o den poté i Cvrčovicím. Cvrčovice to o den dříve schytaly ještě více, když inkasovaly od Keltů B branek sedmnáct. Beer Stars v sobotu smetli strašecké béčko 12:0

Poslední zápas, o kterém zatím nepadla řeč, bude řešit ligová komise. Jedná se o zápas Psů se Sun Devils. Psi v něm zvítězili 3:2, jenomže se zřejmě provinili proti pravidlům, když nasadili do utkání Piešťanského, který v předchozích zápasech obdržel dva vyšší tresty. Na konečný rozsudek si budeme muset ještě chvíli počkat.

Čtěte také:

Konečný a spol. jsou jednou nohou ve druhém kole CEV Cupu!

Výsledky:

Cvrčovice – Kelti B 2:17

Delta – Narko 4:0

Beer Stars – Nové Strašecí B 12:0

Moribundus – Notor 0:10

Černá Hvězda – Falcon 0:3

Narko – Černá Hvězda 1:6

Notor – Cvrčovice 10:2

Sun Devils – Beer Stars 5:4 v prodl.

Sparta – Delta 1:0

Falcon – Psi 1:3

Nové Strašecí B – Moribundus 5:2

Psi  – Sun Devils – řeší LK

Autor: Ondřej Zmeškal


banbad


  1. pozvánka

    Ve čtvrtek zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií

  2. pozvánka

    Čarodějnické rejdění na Sletišti se Sportovními areály města Kladna

  3. zprávy

    Poznejte osobnosti Kladna, pozvání do Klapodu přijal Leoš Stránský, splnil si sen, je kaskadér

  4. info z radnice

    Infocentrum města Slaný získalo cenu České unie cestovního ruchu

  5. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  6. zprávy

    Všechny zastávky v kraji budou na znamení

  7. krimi

    Složky IZS zasahovaly v Kladně-Rozdělově při záchraně života nezletilé osoby

  8. video

    V Kladně došlo k napadení několika mladých žen, policie hledá další poškozené a svědky

  9. krimi

    Policisté objasnili vloupání do rodinných domů v Hostouni

  10. pozvánka

    Již zítra můžete oslavit den země v Zooparku Zájezd

  11. info z radnice

    Slaný se opět zapojí do akce „Den země“

  12. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  13. sport

    Fitness ráno pro dámy v Royal Fitness

  14. krimi

    Speed Marathon 2024, akce zaměřená na měření rychlosti, víme kde to bude, už zítra

  15. zprávy

    Strážníkům v Kladně se podařilo najít odcizeného psa, ukradl ho bezdomovec

  16. info z radnice

    Královské město Slaný opět podpoří zájmové organizace a spolky

  17. zprávy

    Klapod je zpět, poznejte osobnosti Kladna, Vránu našli v hospodě

  18. zprávy

    Vyhrajte se Zooparkem Zájezd, unikátní dokument stojí za zhlédnutí

  19. pozvánka

    Den země Kladno oslaví v Zahradě Kladenského zámku

  20. video

    Záchranářská ulička neboli ulička pro život, její zneužití je porušením zákona