ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 13. srpna 2018 07:00

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Foto: KL

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Úžasňákovi 2 – Oblíbená rodina superhrdinů se vrací.

Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.

ÚTERÝ:

Mission Impossible – Fallout

Další pokračování akčního filmu od režiséra Christophera McQuarrie, Mission Impossible v hlavní roli Tom Cruise

STŘEDA:

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená – Strašidla na dovolené

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra.

ČTVRTEK:

PŘÍBĚH KOČEK – Devět životů, devětkrát větší zábava.

PÁTEK:

BlacKKKlansman – Neuvěřitelný příběh historicky prvního černošského policisty v Coloradu, který se rozhodl vetřít do Ku-klux-klanu. Režisér Spike Lee boduje s černou krimi komedií, která je sice retro, ale zároveň mrazivě aktuální.

Na začátku sedmdesátých let minulého století se Spojené státy vařily v záplavě demonstrací za lidská práva. V téže době se jeden mladý černý kluk s gigantickým afrem (John David Washington, syn Denzela Washingtona) rozhodl rozšířit řady coloradské policie. Ron Stallworth byl první Afroameričan v tomhle sboru. Jeho přijetí mělo zacpat pusu čím dál naštvanější černošské komunitě. Aby těch změn nebylo zase příliš, šoupli nadřízení Rona do archivu (= oddělení evidence důkazů), kde měl co nejméně překážet. Jenže Ronovy ambice byly o poznání větší. Soustavným tlakem na nadřízené se mu nejdřív podařilo svléknout uniformu a v civilu infiltrovat politické mítinky „černých bratrů“. Protože se mu nechtělo donášet na bližního svého, zvednul sluchátko, vytočil číslo Davida Dukea (Topher Grace), místního předáka Ku-klux-klanu, a omotal si ho kolem prstu. Naprosto přesvědčivým způsobem se prezentoval jako fanatický vyznavač bílé rasy a David Duke mu to spolknul i s navijákem, jelikož ho po pár telefonátech vtáhnul do struktur klanu. Když pak bylo potřeba nasadit do akce zapáleného rasistu Rona Stallwortha i fyzicky, ujal se té role Ronův kolega Flip Zimmerman (Adam Driver), který s nadšením docházel na tajná i veřejná setkání členů klanu s cílem získat co nejvíc informací a překazit plánované násilné operace. Zní to neuvěřitelně, zní to komicky, skutečně se to však stalo.

I proto se režisér Spike Lee velmi vymezuje vůči tomu, aby byl film prezentován jako komedie. „Věděl jsem přesně, jak to chci točit, protože už v minulosti jsem točil věci, které se prostřednictvím humoru dívají na velmi vážné věci. U mého filmu se budete smát, ale komedie to není. Na Klanu a všech těch náckovských partičkách nic vtipného není,“ dodává režisér, který za film získal Velkou cenu poroty na festivalu v Cannes.

SOBOTA:

MEG: Monstrum z hlubin – Smlsni si

Hlubinná ponorka, která prováděla průzkum v rámci mezinárodního podmořského programu, byla napadena obrovským tvorem, který byl dosud považován za vyhynulý, a nyní leží na dně nejhlubšího podmořského příkopu v Pacifiku… i s posádkou uvězněnou v poškozené ponorce. S krátícím se časem najme vizionářský čínský oceánograf (Winston Chao) navzdory přání své dcery Suyin (Li Bingbing) zkušeného hlubinného záchranáře Jonase Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku ponorky – i samotný oceán – před nezadržitelnou hrozbou: téměř 29 metrů dlouhým prehistorickým žralokem, známým jako megalodon.

NEDĚLE:

Miss Hanoi – Temný případ z uzavřeného světa v nové české kriminálce

V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka HIEN, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý JAN POLANSKÝ. Vrah byl jako nezletilý umístěn do výchovného ústavu, odkud ho po dovršení plnoletosti právě pustili. Krátce poté je nalezen mrtvý.

Na místo činu přijíždí z okresní kriminálky zkušený vyšetřovatel kapitán KŘÍŽ, který není vůbec nadšený, když dostane k ruce místní policistku vietnamského původu ANH. ANH musí překonávat nejen předsudky těch, kteří nepřijali fakt, že Vietnamka může dělat policistku, ale i tlak ze strany vlastní rodiny, která se také nesmířila s výběrem jejího povolání. Do toho KŘÍŽ navíc zjišťuje, že Anh má až podezřele blízko k rodině oběti.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)


banbad


  1. krimi

    Kontroly rychlosti, technického stavu vozidel a předpisů všeobecně, budou pokračovat

  2. zprávy

    V Kladně trhy pokračují opět ve středu, ve Slaném budou mít premiéru 19. dubna

  3. zprávy

    Dokument o přírodě Arizony má po premiéře, Zoopark zájezd měl svého člověka v expedici

  4. pozvánka

    Spousta zábavy pro malé i velké, to bude tradiční pálení Čarodějnic na Mayrau

  5. zprávy

    Městská policie Slaný hledá nové kolegy

  6. zprávy

    Přes bariéry s policií, akce na podporu handikepovaných osob se tentokrát konala na Stochově

  7. sport

    Royal Fitness se postará nejen o Vaši postavu

  8. zprávy

    Kladenští šachisté uhájili druhou ligu

  9. sport

    Kanonýři Kladno vstupují po osmi letech zpět do superligy, poslali Buldoky domu po výsledku 4 :2

  10. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  11. krimi

    Jízda v protisměru na dalnici D 6, policie hledá svědky, ohrozili ostatní řidiče, záchranáře policisty i hasiče

  12. zprávy

    V Ledcích využijí prostředky od kraje na obecní úřad, Pchery dostanou téměř dva miliony

  13. zprávy

    Revolution Train z pohledu policie

  14. zprávy

    Motyčín navštívila největší pojízdná zvonkohra na světě

  15. zprávy

    Sobota rozhodne o postupu kladenských Kanonýrů do superligy,přijďte je podpořit

  16. info z radnice

    Zápis dětí do kladenských základních škol pro školní rok 2024/2025

  17. krimi

    Žena v Kladně odcizila kosmetiku za více než 10 tisíc, sama se přihlásila na policii.

  18. pozvánka

    Řízkové hody na vás čekají celý víkend v Královickém dvoře

  19. pozvánka

    Zoopark zájezd zve na premíéru filmu o přírodě Arizony

  20. krimi

    Nejdřive předvedla striptýz a po tom dala strážníkovi facku