ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 2. července 2018 07:00

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Kino Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Jurský svět: Zánik říše – Život si najde cestu.

Od chvíle, kdy zběhlí dinosauři zničili zábavní park a luxusní resort Jurský svět, uběhly už čtyři roky. Lidé Isla Nubar opustili a zanechali dinosaury jejich osudu. Když ale na ostrově začne ožívat dosud spící sopka, pustí se Owen (Chris Pratt) a Claire (Bryce Dallas Howard) do záchranné operace, jejímž cílem je převézt dinosaury z ostrova do bezpečí. Owenovým hlavním cílem je nalezení Blue, ještěra, kterého vychoval, a Claire je chce zachránit z přesvědčení, že by tihle živočichové neměli vymřít podruhé. Po příjezdu na velmi nestabilní ostrov, na který prší láva, odhalí spiknutí, které může planetu vrátit do prehistorických dob. Budete žasnout, budete se bavit a bát u pokračovatele jedné z nejslavnějších sérií v historii kinematografie. Vítejte ve světě filmu Jurský svět: Zánik říše.

ÚTERÝ:

Já, SimonPříběh o dospívání na motivy světového bestselleru.

Každý si zaslouží velkou lásku. Ale pro Simona je to komplikované: nikdo totiž neví, že je gay a on zase neví, kdo je tím anonymním spolužákem, který se s ním propojil přes počítač. Řešení obou životních otázek je nakonec hodně zábavné i trochu strašidelné. 

STŘEDA:

ŽALMAN – NASLOUCHÁM TICHU ZEMĚ – Inscenovaný dokument přináší uhrančivý příběh muže, který ve stovkách svých písniček dokázal vybudovat svět, v němž je spoustě lidí dobře. Film si klade za cíl představit Žalmana nejen jako hudební legendu, ale chce i přijít na kloub okolnostem, díky nimž se touto legendou stal. Na počátku bylo několikaleté hledání, jak filmově uchopit Žalmanův zajímavý životní příběh. Žalman v minulosti odmítl několik nabídek od různých dokumentaristů a klíč ke své duši propůjčil až scenáristovi Janu Hlaváčovi a režisérovi Zdeňku Gawlikovi.

„Film je nejen o tom, co Žalman udělal pro lidovou hudbu ve svých začátcích, ale i o tom, jak se dál vyvíjel a po padesáti letech aktivního hraní pořád vyvíjí, což dokládá jeho nejnovější album, které bude pro fanoušky velkým překvapením. A taky je o Žalmanovi-člověku, kterého si vážím i proto, že naplňuje svým životem i uměním známé Kantovo rčení o „hvězdném nebi nad hlavou a mravním zákonu ve mně“. Skutečnost, že se film podařilo natočit, je pro mě osobně nejen splněním jednoho dávného snu, ale i částečnou splátkou dluhu za to, co mi v posledních čtyřiceti letech dávala Žalmanova tvorba“, říká o filmu režisér Zdeněk Gawlik. 

ČTVRTEK:

Ant-Man a Wasp – Studio Marvel přichází s novým dobrodružstvím superhrdinů, kteří se umějí zmenšovat

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. 

PÁTEK:

Než přišla bouře – Podle skutečného příběhu o lásce a boji o přežití.

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán.  

SOBOTA:

První očista – Přežijte nejnebezpečnější noc v roce. Přežijte Očistu.

Přežijte nejnebezpečnější noc v roce. Přežijte Očistu. Pokračování originální hororové série vás zavede na samotný začátek. Do hodin, které znamenaly zrod nejkrvavější americké tradice.

Přežít dvanáct hodin, během nichž pro vás nehnou prstem ani policajti ani záchranáři. To je cíl potenciálních obětí Očisty. Ti ostatní tuhle noc chtějí využít k beztrestnému vybití agrese a vyřízení účtů. Dnes večer to bude poprvé. Co se stane, nikdo neví, ale hezký pohled to asi nebude. Úspěšná hororová série od mistrů hrůzy ze studia Blumhouse přichází po třech dílech se svou první kapitolou. 

NEDĚLE:

Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema – Vzrušující putování plné fantazie a dobrodružsví.

Jima Knoflíka, strojvůdce Lukáše a lokomotivu Emu čeká více než podivuhodné dobrodružství.

Jim je docela obyčejný kluk s tak trochu neobyčejným příběhem. Jako malý se ocitl v Jasmánii, malém ostrovním království. Jeho nejlepším kamarádem je strojvůdce Lukáš, hrdý majitel parní lokomotivy Emy. Tahle nerozlučná trojice jednoho dne poslechne volání dálek a vydávají se do světa.

Jejich cesta je zavede do Mandaly. Tam se dozví, že císařova dcera Li Si byla unesena. Nešťastný panovník je požádá o pomoc při její záchraně.

CELÝ PROGRAM KINA HUTNÍK NAJDETE ZDE:

Autor: (red)


banbad


  1. krimi

    Řidiči pozor! Prozradíme vám, kde v Kladně tento týden měří policie rychlost

  2. pozvánka

    „Silou proti rakovině“: Mistrovství České republiky v Logliftu bude hostit kladenské kino Sokol

  3. pozvánka

    Už v sobotu to vypukne, Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi

  4. zprávy

    Kladenští policisté hledají nové posily, přidej se i Ty

  5. zprávy

    Trhy pokračují ve středu v Kladně a v pátek ve Slaném

  6. pozvánka

    Ve čtvrtek zahájí Kladenský zámek druhou část výstavy: Jiří Hanke- 50 let s fotografií

  7. pozvánka

    Čarodějnické rejdění na Sletišti se Sportovními areály města Kladna

  8. zprávy

    Poznejte osobnosti Kladna, pozvání do Klapodu přijal Leoš Stránský, splnil si sen, je kaskadér

  9. info z radnice

    Infocentrum města Slaný získalo cenu České unie cestovního ruchu

  10. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  11. zprávy

    Všechny zastávky v kraji budou na znamení

  12. krimi

    Složky IZS zasahovaly v Kladně-Rozdělově při záchraně života nezletilé osoby

  13. video

    V Kladně došlo k napadení několika mladých žen, policie hledá další poškozené a svědky

  14. krimi

    Policisté objasnili vloupání do rodinných domů v Hostouni

  15. pozvánka

    Již zítra můžete oslavit den země v Zooparku Zájezd

  16. info z radnice

    Slaný se opět zapojí do akce „Den země“

  17. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  18. sport

    Fitness ráno pro dámy v Royal Fitness

  19. krimi

    Speed Marathon 2024, akce zaměřená na měření rychlosti, víme kde to bude, už zítra

  20. zprávy

    Strážníkům v Kladně se podařilo najít odcizeného psa, ukradl ho bezdomovec