ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 18. června 2018 07:40

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Foto: KL

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Ghost stories – Vidíme jen to co chceme vidět.

Skeptický profesor Phillip Goodman se zabývá vyvracením nadpřirozených událostí. Do rukou se mu ale dostanou tři nevysvětlitelné případy a ve chvíli, kdy je začne řešit, se sám dostane do děsivé hororové smyčky.

ÚTERÝ:

Dámský klub – Životní inspiraci občas najdete na těch nejnepravděpodobnějších místech.

Inspiraci občas potkáte na těch nejnepravděpodobnějších místech. Třeba v knižním klubu. To zjistí i čtyři celoživotní přítelkyně. Po přečtení knihy 50 odstínů šedi se rozhodnou radikálně změnit své stereotypní životy.

STŘEDA:

Teambuilding – Crazy komedie o tom, co se stane, když banda zaměstnanců jedné banky vyrazí na teambuilding.

Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže…

ČTVRTEK:

Jurský svět: Zánik říšeŽivot si najde cestu.

Od chvíle, kdy zběhlí dinosauři zničili zábavní park a luxusní resort Jurský svět, uběhly už čtyři roky. Lidé Isla Nubar opustili a zanechali dinosaury jejich osudu. Když ale na ostrově začne ožívat dosud spící sopka, pustí se Owen (Chris Pratt) a Claire (Bryce Dallas Howard) do záchranné operace, jejímž cílem je převézt dinosaury z ostrova do bezpečí. Owenovým hlavním cílem je nalezení Blue, ještěra, kterého vychoval, a Claire je chce zachránit z přesvědčení, že by tihle živočichové neměli vymřít podruhé. Po příjezdu na velmi nestabilní ostrov, na který prší láva, odhalí spiknutí, které může planetu vrátit do prehistorických dob. Budete žasnout, budete se bavit a bát u pokračovatele jedné z nejslavnějších sérií v historii kinematografie. Vítejte ve světě filmu Jurský svět: Zánik říše.

PÁTEK:

Jsem božská – Změň všechno, aniž bys musela cokoliv změnit.

Být sexy je nejvíc a každá holka a žena je tak krásná, jak se sama cítí být. Záleží na přístupu. V nové komedii JSEM BOŽSKÁ hraje Amy Schumer úplně obyčejnou plus size holku, která po ráně do hlavy začne sama sebe vidět a vnímat jako super kočku. A taky se podle toho začne hned chovat. Její okolí se pak nestačí divit.

V dalších rolích se představí Michelle Williams, která si po 4 nominacích na Oscara střihla komediální roli, a legraci ze sebe i ze světa módy a modelingu si zde dělají skutečné sexbomby Naomi Campbell, Emily Ratajkowski nebo legenda modelingu Lauren Hutton.

SOBOTA:

Příšerky z vesmíru – Planetu Zemi čeká nelítostná invaze kosmické zábavy.

Planetu Zemi čeká nelítostná invaze kosmické zábavy. Pokud jste si mysleli, že mimozemšťané existují, měli jste samozřejmě pravdu. Stejně jako pozemský hrdina animované komedie PŘÍŠERKY Z VESMÍRU.

Tři ufoni se rozhodli, že si u nás pořídí speciální a bezkonkurenčně nejlepší matraci, kterou viděli ve vysílání teleshoppingu. Jsou to ale ťulpasové, dělají blbosti a místo hladkého přistání ztroskotají. Dají se dohromady s člověčím klukem Louisem a rozjedou velkolepé a zcela nečekané dobrodružství galaktických rozměrů. Svou vysněnou matraci nakonec získají a nastává nový úkol: Jak se dostat pryč.

NEDĚLE:

Pat a Mat znovu v akci – „A je to opět tady“ Pat a Mat, naši dva známí kutilové znovu v akci.

„A je to opět tady“ Pat a Mat, naši dva známí kutilové znovu v akci. Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky.

Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer.

Pat a Mat, jak již jsme zvyklí, přináší zábavu na ostří šroubováku a legraci až se hřebíky budou prohýbat. Doma to raději nezkoušejte!

Autor: (red)


banbad


  1. zprávy

    Nemohu vyjet z garáže, uvedla žena kladenským strážníkům

  2. pozvánka

    V Královickém dvoře budou Velikonoce ve znamení grilování a skokových závodů

  3. pozvánka

    Soutěž o nejlepší nádivku a taneční zábava v Sokolovně Kvíček ve Slaném

  4. zprávy

    Blíží se termín zápisu dětí do kladenských škol

  5. video

    Kanonýři Kladno se probojovali do finále, příjďte je podpořít v sobotu

  6. krimi

    „Kam chceš dojít,“  protidrogový projekt pro školáky zavítal do Zvoleněvse

  7. pozvánka

    Blíží se Velikonoce v Zooparku Zájezd, podívejte se co vše pro vás připravili

  8. krimi

    300 tisíc je v nenávratnu, varujeme, upozorňujeme a je to marné a je to marné

  9. video

    Velikonoce na Čabárně v Kladně přilákaly celé rodiny

  10. pozvánka

    Kladenské trhy na náměstí Starosty Pavla pokračují opět ve středu

  11. kultura

    Výstava miniatur Buštěhradského pediatra Pavla Skály je v Kladně jen do středy

  12. komerční sdělení

    V kladenském Royal Fitness na Vás čeká velikonoční dobrodružství

  13. video

    VIDEO: Cyklohráčkem z Prahy do Slaného a zpět, nebo do Zooparku Zájezd

  14. zprávy

    Poradíme vám, kde tento týden můžete fandit kladenským sportovcům

  15. zprávy

    Cyklohráček letos poprvé přivezl výletníky do Slaného.

  16. zprávy

    Redakční výběr toho co vám možná tento týden v Kladenských listech uteklo

  17. zprávy

    Cenu hejtmanky 2023 převzala také Ivana Sedláková ředitelka SOUPŠ Kladno-Vrapice 

  18. kultura

    Kraj podpoří tři divadla mezi nimi je Divadlo Kladno

  19. zprávy

    Peníze na podporu soutěží pro děti a mládež poputují i na Čabárnu a do Stochova

  20. kultura

    Nahlas a potichu, recitátorská soutěžní přehlídka zná své vítěze