ROYAL Fitness SAMK Měsíčník Kladno
ČSAD KLADNO Farmarske trhy Nad Kladnem Klapod
  • Nad Kladnem
  • SAMK
  • SOU a SOŠ Kladno

Na co se můžete tento týden těšit v kladenském kině Hutník

Pondělí, 26. února 2018 07:50

Moderní sál, 4K promítačka, stříbrné plátno a pohodlné sedačky, to je kladenské kino Hutník, které v této podobě nabízí každý týden nezapomenutelný divácký zážitek při sledování kvalitních filmů. Stačí si jen vybrat, na co se chcete podívat, koupit si popcorn a zakoukat se do děje.

Kladenské kino Hutník (Foto: KL)

Namátkou vybíráme film, který byste rádi viděli

PONDĚLÍ:

Dukátová skála – Pohádkový rodinný film o kletbě, naději a lásce

Obec Lukov v krásných Hostýnských horách si žije svými běžnými radostmi i starostmi. Co se ale stane, když se skupinka dětí pustí do odhalování místní pověsti, kterou až do teď všichni považovali za pohádku?

Čtrnáctiletý Pavel alias Pako při jedné výpravě v okolí hradu Lukova spadne do podzemní štoly, zraní si páteř a je upoután na invalidní vozík. Po několika měsících rehabilitace se on i jeho matka Věra jen těžko smiřují s tím, že už nikdy nebude chodit. Své problémy v Lukově řeší i místní kastelán Jaromír, který zas bojuje proti smutku ze smrti své milované ženy. Starosta Lukova, Karel Zlejšek a jeho žena Naďa si nepřipouštějí, že se jejich vztah nevyvíjí, jak si představovali a že to má vliv i na chování jejich syna Petra. I manželství Adama a Evy prochází krizí, kterou ale zatím dokáží skrýt před svými dětmi Aničkou a Tadeášem neboli Nyny a Dydynem. Do obce přijíždí se střelnicí Tokár s dcerami Dragicou a Štěpánkou – Šmudlou a snaží se zapadnout do běžného života v Lukově.

ÚTERÝ:

Jumanji: Vítejte v džungli! – Hra se změnila.

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli – zvanou Jumanji – ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) „o horního půl metru těla“ a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát – musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně – jinak ve hře uvíznou navěky.

STŘEDA:

Tvář vody – Trochu jiný příběh o lásce od Guillerma del Toro.

Tak trochu jiný příběh o lásce si pro širší publikum přichystal mistr vyprávění Guillermo del Toro. Tvář vody se odehrává za studené války v utajované americké vládní laboratoři, kde pracuje Elisa (Sally Hawkins). Elisa je němá a což pro ni ve velké míře znamená izolaci od okolního světa. Její život se změní jednou pro vždy, když společně s kolegyní Zeldou (Octavia Spencer) objeví přísně tajný experiment.

ČTVRTEK:

Prezident Blaník – Tonda Blaník na hrad! Aktuální komedie o volbě prezidenta, která by vás neměla minout!

Celovečerní film Prezident Blaník vypráví příběh lobbisty Antonína Blaníka, který se rozhodne kandidovat na prezidenta České republiky.

Hlavní hrdina Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník.

PÁTEK:

Winchester: Sídlo démonů – Vydejte se do nejstrašidelnějšího domu lidské historie. Nový horor od tvůrců Jigsaw.

Nejstrašidelnějším domem lidské historie je sídlo rodiny Winchesterů, které stojí v Kalifornii v Americe. Postaveno je prý na tenkém pomezí našeho světa a samotného pekla a duchové se v něm objevují už téměř 150 let. Děsivý příběh sídla démonů ukáže horor od tvůrců Jigsaw se slavnou Helen Mirren v hlavní roli.

Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama, labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie. Jeho stavba probíhala nepřetržitě 38 let, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Jakákoliv přestávka měla mít strašné následky.

Chodbami domu se na přelomu století plíží tajemná postava celá v černém, nikdo nesmí vidět, co se skrývá pod černým závojem. Není to ovšem démon, je to lady Sarah Winchester. Vdova a dědic zbrojního impéria Winchesterů, jejichž opakovací pušky pomohly dobýt Ameriku a zabily tisíce lidí. Lidí, jejichž prokletí a duchové teď rodinu pronásledují na každém kroku. Duchové, které na našem světě drží jen jejich neukojitelná touha po pomstě. Jedinou šancí, jak je upokojit, je stavět pro ně sídlo. A tak vystrašená, posedlá a prokletá lady Winchester staví dům zasvěcený duchům. Staví zámek, vězení a bludiště v jednom, zatímco ti nejstrašnější z všudypřítomných démonů se stále snaží vyřídit si s Winchestery svoje hrozivé účty.

SOBOTA:

SEX PISTOLS : Anglie tu bude navžd  – NIKDO JINÝ NEMĚL TAKOVÝ POSTOJ, TAKOVÉ KOULE, TAKOVOU UPŘÍMNOST.

Na hudební scénu vtrhli v roce 1975, udělali bordel a zmizeli stejně rychle, jako přišli. Legendárním koncertem “Anglie tu bude navždy” oslavili 30 let a zmizeli znovu. Naštěstí ho zaznamenali pro velká plátna kin…

NEDĚLE:

Noční hra – Od chlápků, kteří natočili Šéfy na zabití

Jason Batemana a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry… nebo není?

Autor: (red)


banbad


  1. video

    V Kladně došlo k napadení několika mladých žen, policie hledá další poškozené a svědky

  2. krimi

    Policisté objasnili vloupání do rodinných domů v Hostouni

  3. pozvánka

    Již zítra můžete oslavit den země v Zooparku Zájezd

  4. info z radnice

    Slaný se opět zapojí do akce „Den země“

  5. zprávy

    Učitele/ky, asistenty/ky přijme ZŠ škola ve Svárově s tradicí od roku 1905

  6. sport

    Fitness ráno pro dámy v Royal Fitness

  7. krimi

    Speed Marathon 2024, akce zaměřená na měření rychlosti, víme kde to bude, už zítra

  8. zprávy

    Strážníkům v Kladně se podařilo najít odcizeného psa, ukradl ho bezdomovec

  9. info z radnice

    Královské město Slaný opět podpoří zájmové organizace a spolky

  10. zprávy

    Klapod je zpět, poznejte osobnosti Kladna, Vránu našli v hospodě

  11. zprávy

    Vyhrajte se Zooparkem Zájezd, unikátní dokument stojí za zhlédnutí

  12. pozvánka

    Den země Kladno oslaví v Zahradě Kladenského zámku

  13. pozvánka

    Bitva Libušín 2024 aneb pocta Janu Žižkovi vypukne už za 10 dnů

  14. video

    Záchranářská ulička neboli ulička pro život, její zneužití je porušením zákona

  15. pozvánka

    Výstava v zámecké Galerii Kladna dá nahlédnout do tajemství a nekonečna

  16. krimi

    Kontroly rychlosti, technického stavu vozidel a předpisů všeobecně, budou pokračovat

  17. zprávy

    V Kladně trhy pokračují opět ve středu, ve Slaném budou mít premiéru 19. dubna

  18. zprávy

    Dokument o přírodě Arizony má po premiéře, Zoopark zájezd měl svého člověka v expedici

  19. pozvánka

    Spousta zábavy pro malé i velké, to bude tradiční pálení Čarodějnic na Mayrau

  20. zprávy

    Městská policie Slaný hledá nové kolegy